TUOTTEET

Lana 7.0

MPH Lana 7.0 tasaa pellot tehokkaasti - Laser- tai GPS -korkeusautomaatiolla.
MPH Lana 7.0 laaja kaltevuudensäätö auttaa peltojen vedenhallinnassa.
Tehokkuutta lisää 7,8 m työleveys - Aikaa säästyy.

MPH Lana on erikoislujasta teräksestä valmistettu lana kovaan käyttöön. Se on urakoitsijan ja maanviljelijän työkalu, joka säästää aikaasi ja korjaa ongelmasi. MPH Lana 7.0:lla voit tasata peltoja, tasoitella mursketta raskennus- ja tietyömailla, aurata lunta, poistaa polanteita ja madaltaa aurauspenkkoja. Monipuolinen työkalu ympärivuotiseen käyttöön suurella työleveydellä ja laajalla kallistuksensäädöllä. Kuusipyöräinen teli tekee laitteesta erittäin ketterän ja vakaan. Säädettävä vetoaisa lisää käytettävyyttä - Traktoreiden koukkukorkeus ei rajoita käytettävyyttä.

Saatavana myös kapeampi malli konttikuljetuksia varten. Olemme lisänneet hydrauliset jarrut ensimmäiselle pyöräparille - Tieliikennelain vaatimusten mukaisesti.

  • Nosto/lasku, kaltevuussäätö ja siipien säätö toimivat hydraulisesti. Voit sivuttaiskallistelun avulla muotoilla pellon profiilin haluamasi mukaiseksi.
  • Varoventtiilit siipien sylintereissä ehkäisevät törmäystilanteiden vahingot. Siivet voidaan asettaa haluamaasi asentoon
  • Tasolaseri kaksoiskallistuksen avulla voit profiloida koko peltosi 800 m kantamalla. Trimble GPS korkeusautomaatio - saat myös täysautomatisoidun kallistuksensäädön. Kysy lisää!
  • Erittäin leveä työleveys - yli 7 m!
  • Nyt lisäsiivet saatavilla, työleveys kasvaa 7,8 m:iin!
  • Jarrut ensimmäisellä pyöräparilla.
NimiMPH-lana 7.0
Max työeleveys7,8 m
Kuljetusleveys3,9 m
Pituus7.2 m
Paino (pelto)5080 kg
Hydrauliikka4x2 toiminen
Minimitraktorikoko200 hp, 10 000 kg
Lisävarusteet:
Tappiterät runkoineen, hammasterät (tasaterä vakiona)
Tasolaser kaksoiskallistuksella ja mastolla, masto (lisävaruste)
Lisäsiivet (7,8 m työleveys)
Hydrauliset jarrut