Yritys

Metallipalvelu Hartikainen Oy on Juukaan vuonna 2006 perustettu metallialan monitoimiyritys.

Monipuolisten konepaja- ja teräsrakennepalveluiden lisäksi yritys suunnittelee, valmistaa ja myy useita urakointituotteita teollisuuden ja maatalouden käyttöön. Hoidamme myös asennuspalvelut teräsrakennekohteisiin.

Noin 25 tehokkaan metallialan osaajan vahvuudella ja ammattitaidolla varmistamme toimintamme luotettavuuden. Investoinnit nykyaikaisiin tuotantokoneisiin ja panostus henkilökunnan koulutukseen takaavat tuotteiden ja palveluiden laadun. Nykyaikaiset ja tilavat tuotantotilat mahdollistavat suurienkin kokonaisuuksien laadukkaan toteuttamisen. Koskipa asiakkaan tarpeet alihankintatoteutusta tai tuotteemme hankkimista.

Osoituksena ammattitaidosta ja osaamisesta olemme saaneet seuraavat sertifikaatit:

  • teräsrakenteiden valmistukseen
  • tonttien lohkomiseen käytettävien Rajax-rajamerkkien valmistukseen

Toiminta

Metallipalvelu Hartikainen on Tampereen Konepajat Oy:n tytäryhtiö. Yrityskauppa tehtiin v.2016. Metallipalvelu Hartikainen on tehnyt toisen Tampereen Konepajat tytäryhtiön, Peatmax, kanssa yhteistyötä noin vuosikymmenen valmistaen turvetyökoneita.

Metallipalvelu Hartikainen suunnittelee, valmistaa ja myy urakoitsija-ja maatalouskäyttöön omia tuotteita tuotenimellä MPH-Tuotteet. Tuotteita ovat mm. Lana, Tasausruuvi, Paalivaunu, Lumilinko, Oja-aura, Pienpuukerääjä, Vesakkoleikkuri ja Lavetti. Metallipalvelu Hartikainen kehittää ja hakee uusia tuoteideoita uusille tuotteille. Yhteistyötä on tehty alan urakoitsijoiden kanssa.

Metallipalvelu Hartikainen valmistus käsittää materiaalin esikäsittelyn mukaan lukien plasmaleikkauksen. Hitsaus tehdään yrityksen 3000 m2:n alahallissa, missä on nostokapasiteettia 15 tonnin verran. Varsinaisten omien tuotteiden, Peatmax tuotteiden ja suurempien rakenteiden kokoonpanot tehdään 4000 m2:n ylähallissa. Ylähallissa on 15 tonnin nostokapasiteetti ja tilaa isoille kokoonpanoille. Ylähallin uusissa tiloissa voidaan märkämaalata 7x10x4 m kokoisia kokonaisuuksia.

Laatu

Tampereen Konepajat Oy ja tytäryhtiöt toimivat ISO 9001 standardin mukaisesti, jolloin kehitetään, dokumentoidaan ja toimitaan yhdessä sovittujen laatupolitiikan ja –tavoitteiden toteuttamiseksi. ISO9001 standardi ohjaa toimintaamme läpi toimitusketjun.

Tampereen Konepajat Oy:n ja tytäryhtiöiden ohjausjärjestelmät ovat sertifioituja. Erikoisosaaminen sertifioiduissa ohjausjärjestelmissä näkyy mm. Metallipalvelu Hartikainen EN1090-1 rakenteiden sertifikaattina.

Metallipalvelu Hartikainen tekee On-siteasennuksia rakennusteollisuuden kohteisiin, joihin olemme toimittaneet EN1090-1 EXC-1, EXC-2 ja nyt myös EXC-3 mukaisia rakenteita.

Ympäristö

Metallipalvelu Hartikainen panostaa toimintansa ympäristövaikutuksiin ISO14001 mukaisesti.